SVT1Lör 3/2-10/3

Se det avgörande ögonblicket igen – här vinner Robin Bengtsson Melodifestivalen 2017

Foto: SVT

Vilda jublet i greenroom – efter dramatiska finalen i Melodifestivalen 2017. Se Robin Bengtsson och låtskrivarnas segerreaktion under finalen om och om igen.

Robin Bengtsson och "I Can't Go On" blev folkets trea – men internationella jurygruppernas favorit. Det sistnämnda fällde avgörandet i en jämn toppduell i Melodifestivalen 2017 där Nano och "Hold On" slutade på andra plats.

– Jag är ändå glad. Sverige röstade ju för mig och jag har chansen att fortsätta min musikaliska resa. Sen är det klart att jag hade velat vinna men så är det, sa Nano till SVT efter avgörandet.

Han var ändå nöjd med sin resa i Melodifestivalen – och berättade för svt.se/melodifestivalen att han fått många meddelanden från alla möjliga människor.

– Jättefint! Det är ju skitkul. Låten spelas bra på radio och får bra feedback från folk. Det verkar som om låten pushar folk. Jag har fått jättemånga fina meddelanden från folk som har drogproblem, familjeproblem, är ensamma, folk som sliter och verkligen kämpar med sin vardag. Det är det som är kvittot, säger Nano.