Nya mordgåtor i grevskapet Midsomer

Assistenten Ben Jones (Jason Hughes) och John Barnaby (Neil Dudgeon) i Morden i Midsomer.

Dags för fyra nya avsnitt av den populära deckarserien.

Nu kommer en ny säsong av den omåttligt populära Morden i Midsomer. Vi möter John Barnaby (Neil Dudgeon) och assistenten Ben Jones (Jason Hughes) som tillsammans löser nya mordfall.

Del 1 av 4: Death and the Divas. Mordet på en journalist uppvisar skrämmande likheter med en skräckfilm från 1960-talet där Midsomers egna Stella Harris spelade huvudrollen. När Stellas än mer berömda syster återvänder efter ett 40-årigt familjegräl, stiger mordoffren i antal – varje mord med inspiration hämtad ur filmens värld.

Del 2 av 4: Written in the stars. Amatörastronomen Jeremy Harper slås ihjäl med en meteorit under en solförmörkelse. Utredningen leder Barnaby och Jones in i ett nät av intriger, sexuella spänningar och akademiska konflikter bland traktens stjärnskådare.

Del 3 av 4: The Sicilian defence. Harriet Farmer vaknar upp efter att ha legat i koma sedan ett mystiskt överfall för ett år sedan. Kort därefter mördas medlemmar i en lokal schackklubb. John Barnaby och hans team utreder och försöker koppla händelserna till vissa drag på ett schackbräde.

Del 4 av 4: Schooled in Murder. När Debbie Moffett krossas av en gigantisk ost i ett traditionstyngt lokalt mejeri, så är det bara början på en serie dödsfall som drabbar personer med koppling till mejeriet.

Seriestart tisdag 25 juni klockan 21.00 i SVT1 och SV T Play

Morden i Midsomer

Populär brittisk deckarserie