Enorma hyllningen till eleverna i Morgans mission

Klass 8C i Norreportskolan hyllas för sitt deltagande i Morgans mission.
Klass 8C i Norreportskolan hyllas för sitt deltagande i Morgans mission.

Efter Morgans mission hyllas klass 8C i Norreportskolan överallt.

Reaktionerna på Morgans mission, där programledaren Morgan Alling och klass 8c kämpar mot mobbning har inte låtit vänta på sig. Hyllningarna till klassen som varit med i programmet har vällt in via mejl, chatt och sociala medier. Här är bara ett axplock av dem:

 

Janice: Hej Morgan måste säga att tjejen Marika har all min respekt en underbar människa. Hälsa henne från mig , att alla kommentarer som är elaka är baserade på AVUNDSJUKA . Hon är en vacker o intiligent tjej inte alla som vågar stå upp för sig själv. Alla i klassen har gjort ett underbart jobb kram till er alla NI ÄR VERKLIGEN NÅGONO

 

Bexx, 22 Nässjö: Vilka grymma åttondeklassare det är i 8c! Önskar att alla lärare och andra arbetare inom skolan kan kolla detta och lära och inspirera för att det ska gå vidare till alla Sveriges skolor!

 

en helt vanlig mamma: Såååå mycket kärlek till alla dessa barn o ungdomar som kämpar sig igenom skolan. Det är så tufft i dag.

 

Katten: Tack för ett meningsfullt och inspirerande program! Och vilket starkt gäng ni är 8C!

 

Ali: Tycker detta är sjukt modigt gjort av 8c och att dom fortsätter ta tag i problemena som det som hände på Kik.

Gunilla: Har suttit med min 10-åriga son och sett varje avsnitt Och har blivit mycket berörd Av dessa ungdomar, önskar att alla skolor arbetade så här!!

Monica: Tack Morgan, Björn och fantastiskt modiga 8C för ett grymt bra program!

Malin: Modiga elever och föräldrar och såklart skolledning! Att exponera den ibland fula krassa sanningen är något som många borde sätta under lupp!!! Respekt!

 

Även programledaren Morgan Alling har uttryckt sin stora beundran för klass 8c.

– Jag måste säga, fy sjutton så modiga de här ungdomarna är. De berättar om sina liv. Jag tycker de är helt fantastiska, säger han.