Säsongspremiär för What's up allihop

Awa Santesson Sey, Njol från Panetoz, Daniel Paris och Michaela Hamilton gästar programmet.

What´s up allihop flyttar ut från SVT-huset. Ut till tittarna och folket! Varje torsdag 16.00 sänder snackisprogrammet What's up allihop live från en Stockholmsförort. Programledaren Evyn Redar och sidekicken Patrick David träffar några av Sveriges kändaste profiler för ett snack om virala snackisar och nöjesnyheter.

Hur känns det att flytta ut från SVT-huset?

- Vi är jättepeppade på att få träffa publiken. Vi har alltid kallat studion för "vårt vardagsrum" där alla kan delta och engagera sig på sociala medier. Nu känns det kul att folk faktiskt kan komma IRL till vårt vardagsrum, säger Evyn Redar.

Hur taggad är du inför säsongen?

- Jag tror lätt att det här kan bli den roligaste i och med att vi får komma ut och möta våra tittare, säger Evyn Redar.

Mitt i Vällingby kickar premiäravsnittet igång där Evyn och Patrick har bjudit in artisterna Awa Sey och Njol samt profilerna Daniel Paris och Michaela Hamilton. Det kommer att snackas om kvinnliga berusade ryttare, tatueringar för flyktingar, pranks och nakenchocker. Följ och kommentera i sociala medier under hashtagen #whatsupallihop. Se programmet i SVT Play.