Com Hem har släckt ned TV4 för 1,6 miljoner svenska hushåll efter en konflikt om ett nytt avtal. Foto: Kjell Gustafsson, SVT Bild

11 december: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Com Hem har släckt ned TV4:s kanaler

TV4:s kanaler släcktes efter midnatt ned för 1,6 miljoner svenska hushåll. Skälet är en konflikt mellan Com Hem och TV4. TV4:s vd säger till SVT att Com Hem vill “lägga till stora saker i avtalet utan att betala för dem” – medan Com Hems ägare Tele 2 menar att TV4 “inte velat komma till förhandlingsbordet överhuvudtaget”.

Sex döda efter skjutning i USA

Minst sex personer dödades i samband med en två timmar lång skottlossning i Jersey City utanför New York i USA. Bland dödoffren finns en polis och de två gärningsmän som låg bakom dådet.

Anna Wijk dubbelt historisk efter match mot Lettland

Innebandyproffset Anna Wijk blev historisk i den första perioden av gruppspelsmatchen mot Lettland. Framspelningen till Moa Gustafsson betydde att hon nu är den poängbästa spelaren i VM:s historia – dessutom slog hon landslagsrekord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.