Tränsgatan i Helsingborg spärrades av efter skottlossningen. Polisen söker nu efter misstänkta gärningsmän. Foto: Johan Nilsson/TT

21 april: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Två män skjutna i Helsingborg

Två män har förts till sjukhus med ambulans efter en skottlossning i Helsingborg. På sin hemsida skriver polisen att männens skador är mycket allvarliga.

Hotsituation i Malmö – misstänkt skottlossning i trapphus

Polisen har hittat spår av en skottlossning i ett trapphus på Nobelvägen i Malmö. En person har gripits, misstänkt för grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan. För bara några dagar sedan fick en tolvårig flicka föras till sjukhus efter att ett fönster krossats i hennes sovrum, i samband med en explosion i närheten.

Lehner kan utses till NHL:s bäste målvakt

Ishockeymålvakten Robin Lehner var nere på botten och ville ta sitt liv, men besegrade sina demoner och kom tillbaka starkare än någonsin. Efter sin bästa säsong i karriären har han nu nominerats till Vezina trophy, priset som NHL:s bäste målvakt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.