Branden ska ha brutit ut i en lägenhet på tredje våningen i ett flerfamiljshus i Frölunda på lördagskvällen. Branden spreds upp på taket och flera lägenheter evakuerades. Foto: Adam Ihse/TT

29 december: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Flera knivhuggna i New York

Flera personer har huggits med machete i Monsey i utkanterna av New York, enligt lokala medier. De ska ha samlats för att fira den judiska högtiden Chanukka då en okänd gärningsman gick till attack under natten mot söndagen svensk tid.

Fyra till sjukhus efter brand i Frölunda

Under lördagskvällen började det brinna i ett flerfamiljshus i Frölunda i västra Göteborg. 30 personer evakuerades och fyra tvingades söka vård för rökskador.

– Här där jag står känner man den kraftiga röken. Det känns starkt i lungorna, säger Nicolina Eriksson, SVT:s reporter på platsen vid 23-tiden.

Badou Jack förlorade VM-fajten efter rysare

Badou Jack, 36, förlorade nattens stora titelmatch i lätt tungvikt i Atlanta, USA.

Den svenske boxningsstjärnan golvade mästaren Jean Pascal i sista ronden men föll efter ännu ett kontroversiellt domslut.

– Det kanske är mig det är fel på, sade en besviken Jack efteråt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.