Mats Knutson och Rebecca Randhawa Bergmark på fikade med elever på fordonsprogrammet i Botkyrka. Fika med oss du också! Foto: Tomas Hallstan

Vill du fika med SVT?

SVT Nyheter vill träffa grupper över hela Sverige för att lära mer om vilka frågor som är viktiga för publiken i valet 2018. Bjud in oss så kanske vi kommer till din arbetsplats, dina kompisar, familj eller förening i början av nästa år.

Syftet är att vi på SVT Nyheter ska få djupare insikter om publikens behov. Det ska hjälpa oss att göra en allsidig valbevakning med många perspektiv.

Fikabesöken är en kompetenssatsning för oss medarbetare, och det handlar inte om att marknadsföra SVT. Vi hoppas förstås att det ska ge många uppslag till valbevakningen.

Vi kommer kanske inte att hinna besöka alla som bjuder in oss, men alla får en återkoppling. Hoppas att du vill hjälpa oss!

Uppdatering:

Det går inte längre att anmäla sig till att fika med SVT. Vi är jätteglada att det var så många som ville fika med oss!

Så arbetar vi på SVT Nyheter

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer