Benam Javoni kände inte att han blivit biten. Först efter några timmar började han må dåligt. Foto: SVT

Benam Javoni blev biten av en orm: Mådde väldigt dåligt

Uppdaterad
Publicerad

Krögaren Benam Javoni i Norrtälje är en av de som blivit ormbiten under sommaren. Först kände han ingenting – sedan kom smärtan.

Benam Javoni höll på att ta ner belysning i ett träd vid sin krog klockan 03.00 på natten eftersom det började regna när han blev biten.

– Jag skulle plocka ner belysningen som vi hade haft under kvällen när jag kände hur det började att slingra sig något kring mitt ben. Jag tittade ner och då såg jag att det var en orm som letade sig in under byxbenet.

Benam Javoni kände inte att han blivit biten.

– Jag kände ingenting. Det var först någon timme senare när jag satt på bussen som jag började må väldigt dåligt. Jag åkte till sjukhuset och fick serum bland annat. Efter några timmar fick jag åka hem. Men nu en vecka efter så gör det fortfarande ont i benet säger, Benam Javoni till SVT Nyheter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.