Anja Forsnor berättar om alternativ till det traditionella påskgodiset. Foto: SVT/Morgonstudion

Hälsoentreprenören ger alternativ till påskgodiset

Uppdaterad
Publicerad

För många hör påskgodiset till påskhelgen, en sockerchock i ett ägg. Hälsoentreprenören Anja Forsnor ger tips om godisalternativ som inte innehåller lika mycket socker.

– Man kan till exempel baka raw food-godis som innehåller nötter, dadlar, gryn och fröer – bättre alternativ till godis, säger Anja Forsnor.

Är det ett alternativ för barn?

– Absolut, min dotter som är två och ett halvt äter det gärna.

Se hela klippet här ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.