Foto: TT/SVT

SVT Nyheter granskar mobbningen – vi vill ta del av era berättelser

Uppdaterad
Publicerad

I samband med att SVT:s program Morgans mission börjar måndag den 5 oktober fokuserar även SVT Nyheter på mobbning som samhällsproblem – men här börjar vi redan i dag. Vi vill mycket gärna ta del av dina berättelser och upplevelser: Har du blivit mobbad? Har du mobbat? Oroar du dig för barnen? Berätta för oss!

Antingen kan du dela med dig av din berättelse på SVT Nyheters Facebook-sida, eller via Twitter genom hashtagen #mobbning.

Det går också alldeles utmärkt att maila oss på: svtnyheter@svt.se

Om ”Morgans mission”

Mobbning handlar inte om onda barn – utan om onda mönster. I realityserien Morgans Mission får vi följa skådespelaren Morgan Allings kamp mot mobbning och kränkningar. Tillsammans med en av Sveriges främsta mobbningsforskare tar han sig an en vanlig skolklass för att ge dem nya kunskaper och erfarenheter som förändrar dem för alltid.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

#mobbning

Mer i ämnet