Flera skadade i trafikolyckor

Uppdaterad
Publicerad

Två bilar frontalkolliderade på länsväg 182 i Timmele mellan Ulricehamn och Herrljunga vid halv tvåtiden på annandagen.

Två personer skadades allvarligt i olyckan, enligt polisen i Västra Götaland. Enligt Sveriges Radio Sjuhärad fanns sammanlagt fem personer i de båda bilarna, varav ett barn, och samtliga ska ha förts till sjukhus. Efter klockan 15 pågick fortfarande bärgningsarbetet.

-Vägen är avstängd men det går att köra via en väg som går runt, säger Jenny Widén, presstalesman för polisen i Västran Götaland till TT.

Jultrafiken

Ytterligare två trafikolyckor rapporteras från Västra Götaland under annandagen. Vid lunchtid voltade en personbil i Dalstorp, norr om Tranemo, och på länsväg 184, strax söder om Skara, körde en personbil in i ett mitträcke. Ingen person uppges ha skadats i någon av de två singelolyckorna.

Fem personer fick föras till sjukhus med ambulans efter en kökrock mellan Västerås och Hallstahammar där totalt tre personbilar var inblandade. Enligt polisen i Västmanland klarade sig alla undan med lindriga skador.

Olyckan, som inträffade vid lunchtid på annandagen, orsakade under eftermiddagen totalstopp för trafiken på E 18 i riktning mot Stockholm. Trafiken fick ledas om innan bilarna var bärgade och trafiken kunde släppas på som vanligt igen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Jultrafiken

Mer i ämnet