Vissa av artikelns länkar, bilder och klipp kan saknas.

Nya uppgifter: Vrakdelar funna

Egyptisk militär har funnit vrakdelar i havet 29 mil norr om Alexandria, rapporterar den statliga egyptiska televisionen enligt nyhetsbyrån Reuters. Även passagerares tillhörigheter ska ha hittas.

SVT Nyheter direktrapporterar och sänder live – följ händelseutvecklingen här!

SVT rapporterade · Live flygplan försvunnit

08.01
Senast i mars kapades ett egyptiskt passagerarplan av en man som påstod sig vara klädd i ett bombbälte och tvingade piloten att landa på Larnaca flygplats i Cypern. Gisslandramat tog slut efter sex timmar. Det visade sig att bombbältet var falskt och kapningen hade ingen koppling till terrorism.
08.08
Det spekuleras vilt på sociala medier just nu om vad orsaken skulle kunna vara. Många är ledsna. ”Inte ett till. Mina tankar går till passagerarnas familjer”, skriver en person.
08.15
För er som nyss har börjat läsa: Ett flygplan påväg från Paris i Frankrike till Kairo i Egypten slutade i natt att synas på radarn.
08.18
Planet tros ha störtat i Medelhavet, enligt egyptiska myndigheter, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
08.25

Flygplatsen i Kairo under morgonen. Foto: TT


16.23
Kort sammanfattning:
Det var alltså i natt kl 02:30 som MS804 från EgyptAir mellan Paris och Kairo försvann från radarn strax efter att det kommit in i egyptiskt luftrum. 

Enligt uppgifter från det grekiska försvaret förlorade planet höjd och gjorde flera tvära svängar innan det försvann. 

Haveriet tros bero på tekniska fel eller, mer troligt, någon form av explosion. Allt fler experter tycks luta åt att det rör sig om terror, men ingen organisation har ännu tagit på sig dådet. 

En sökinsats pågår till havs ungefär 30 mil norr om den egyptiska kusten. Man har lokaliserat föremål som flutit i området, men det är ännu inte bekräftat att de kommer från det havererade planet. 

66 människor befann sig ombord på MS804, de flesta egyptier eller franska medborgare. Ingen tros ha överlevt. 
16.27
Den redan höga säkerhetsnivån på Charles de Gaulle-flygplatsen har höjts ytterligare. Det var härifrån det saknade planet startade sin sista flygning.
Den redan höga säkerhetsnivån på Charles de Gaulle-flygplatsen har höjts ytterligare. Det var härifrån det saknade planet startade sin sista flygning.
17.19
Guardians reporter på Charles de Gaulle-flygplatsen rapporterar att ett plan från EgyptAir nu lyfter med destination Kairo. Ombord finns anhöriga till passagerarna på MS804.
17.22
Sökandet efter vrakdelar fortsätter i havsområdet kring den grekiska ön Karpathos, ungefär 300 kilometer norr om Egyptens kust. Vissa flytande föremål ska ha hittats. Obekräftade källor gör gällande att det bland annat rör sig om en flytväst och ett säte från ett flygplan.