Ebbot och Louise Hoffsten till Hasslöfestivalen

Uppdaterad
Publicerad

Två nya namn presenterades i dag till sommarens Hasslöfestival. Ebbot Lundberg och Louise Hoffsten kommer i år att spela på festivalen.

Sist Louise Hoffsten spelade på Hasslöfestivalen var 2006 och i år kommer hon tillbaka. Även Ebbot Lundberg är ytterligare ett namn som presenterades till festivalen under tisdagen. Det skriver Paraply produktion i ett pressmeddelande.

Louise Hoffsten är främst känd för sin blues men har också utforskat rock och visa. Hennes musikkarriär började på allvar 1987 och hon har hållit på med musiken i 30 år.

Ebbot Lundberg var under många år frontfigur i ”The Soundtrack of our Lives som under sjutton år släppte åtta album och turnerade världen över. Nu är han soloartist och släppte våren 2016 ett nytt album. I höstas kunde Ebbot Lundberg även ses i sitt egna musikprogram ”Ebbots Ark” på SVT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.