Arkivbild. Foto: Karin Grip/TT

Fick pungkulan krossad – kämpar för upprättelse

Publicerad

Den 36-årige mannen skulle få massage, men det slutade med att massösen hoppade på hans ena pungkula. Nu kämpar mannen för upprättelse för skadorna, som han fortfarande lider av.

Mannen skulle få massage på en salong i Blekinge, när massösen plötsligt hoppade och landade på hans ena testikel.

– Det sista jag minns innan jag tuppade av är att hon hoppade med full kraft uppåt och landade med full kraft neråt med båda fötterna på min pung, säger 36-åringen.

Mannen fick därefter åka till sjukhus och operera testikeln. Händelsen polisanmäldes, men anmälan lades direkt ner utan att massösen ens hördes av polisen.

Lider fortfarande av smärtan

Nu kämpar 36-åringen för upprättelse för sina skador, som han fortfarande lider av.

– Jag har oerhört stor smärta fortfarande efter händelsen. Både psykiskt och fysiskt har jag ont. Smärtan har gått ner mycket men gör jag vissa rörelser, som när jag knyter skorna till exempel, då får man fortfarande hämta andan, säger han.

Han har sedan händelsen varit i kontakt med flera advokatbyråer för att få hjälp att överklaga polisens beslut att lägga ner anmälan, men hittills utan resultat. Men han tänker inte ge upp.

– Det är för jävligt att man inte får någon rättvisa. Förutom skadorna har jag ju förlorat mycket pengar på det här, jag har missat mycket jobb eftersom jag varit sjukskriven. Och inte minst vill jag ha tillbaka pengarna jag betalade för massagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.