SVT Nyheter Blekinges reporter Cajsa Bengtsson berättar om onsdagen på Stortorget i Karlskrona, där du kan berätta om din ovanliga vardag. Foto: SVT/Henrik Friberg

En ovanlig vardag – vi vill höra era berättelser

Uppdaterad
Publicerad

På onsdag, 20 maj, samlar vi in era röster genom att ställa upp ett mikrofonstativ och en kamera på Stortorget i Karlskrona för att skildra den vardag som blivit i coronavirusets spår. Vill du medverka genom att säga några ord om din ovanliga vardag – mejla oss så att vi kan förbereda en säker intervju.

Vi alla upplever en ovanlig vardag just nu, på ett eller annat sätt. Skolorna, vården, alla arbetsplatser och fritidsaktiviteter påverkas av coronapandemin.

Hur påverkas du?

Corona i Blekinge

Vi börjar i Karlskrona, där vi på onsdagen den 20 maj ställer en kamera och en mikrofon på Stortorget för att höra just din berättelse om din ovanliga vardag.

Vill du vara med? Skicka ett mejl till blekinge@svt.se så att vi kan förbereda för en säker inspelning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona i Blekinge

Mer i ämnet