Foto: Erik Alfredsson/SVT

Få Blekinges viktigaste nyheter direkt i din mobil

Publicerad

Avslöjandet om det kommunala lönekaoset i Karlskrona. Cancerdrabbade Veronika som fick sin sjukpenning sänkt efter en myndighetsmiss. Missbrukaren Nisse som avled i sitt hem, trots att hans dotter slagit larm till socialtjänsten. Tre granskningar som kom till tack vare tips till redaktionen. Fortsätt tipsa SVT Nyheter Blekinge och få de viktigaste nyheterna direkt i din mobil!

De senaste tiden har SVT Nyheter Blekinge haft flera nyheter som är direkta resultat av tips till redaktionen. Ett mail eller ett samtal har i alla de här viktiga historierna varit helt avgörande för att göra vår rapportering möjlig.

Alla är också exempel på egen journalistik som SVT Nyheter Blekinges publik kunnat ta del av i våra sändningar, på vår sajt eller via vår nya nyhetsapp, som du kan ladda ner till mobilen där appar finns.

LÄS MER: Omfattande lönekaos avslöjat – kostar skattebetalarna miljoner

LÄS MER: Cancersjuka Veronika blev utan sjukpenning – efter miss av Arbetsförmedlingen

LÄS MER: Nils -Erik dog trots upprepade larm till socialen

Oavsett om du ringer till redaktionen, kontaktar oss i sociala medier eller skriver ett mail direkt till en reporter, så kan du alltid räkna med att informationen når fram.

Vet du något som fler borde få veta? Hör av dig till oss! Ditt tips kan bli morgondagens stora avslöjande.

Och kom ihåg: De snabbaste uppdateringarna får du alltid via våra pushnotiser.

Ladda ner SVT Nyheters app och få Blekinges viktigaste nyheter direkt i din mobil.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer