Förlust för KHK i mötet med BIK Karlskoga

BIK Karlskoga visade sig vara för strået vassare när de fick besök av Karlskrona HK. Blekingelaget fick se sig besegrade med 5-3 till BIK Karlskoga.

Det började ändå bra för Karlskrona HK som tog ledningen i första perioden, tack vare Justin Crandall som sköt in 0-1. Sen blev det desto kämpigare. Först blev det kvittering med 1-1 av Mikael, och ett par minuter senare 2-1 tack vare Oliver Eklind.

I andra perioden gjorde Oliver Eklind nästa mål, 3-1. I tredje och sista perioden började Jesper Kokkonen med att sätta 4-1, men i 45:e minuten reducerades Karlskogas ledning då Viktor Liljegren styrde in ett 4-2-mål, avlossat av Josef Ingman.

Karlskrona

Siffran reducerades ytterligare av Drew Paris som sköt in 4-3 och eldade på KHK:s kämpaglöd i 48:e minuten.

Men kämparglöden falnade när BIK Karlskogas Oliver Eklind sköt in sitt tredje mål för matchen, 5-3. Det blev också matchens slutresultat.