Förlust i första kvalmötet

Det blev förlust för FK Karlskrona i första kvalmötet mot FC Trollhättan. Nu väntar avgörandet på lördag.

I kväll inledde FK Karlskrona kvalet för att få spela kvar i division 1 nästa säsong. Det var ett bortamöte mot FC Trollhättan och det slutade med förlust för Karlskrona.

Det såg länge ut att bli en mållös första halvlek, även om Karlskrona hade ett par målchanser. Men efter 37 minuter blev det ändå hemmalaget Trollhättan som satte 1-0 genom Pelle Ödlund.

Efter första halvlek stod alltså Trollhättan för ledningen – en ledning som även höll i sig i andra halvlek. Men Karlskrona lyckades ändå reducera Trollhättans 2-0-ledning och satte sitt första och enda mål genom Rasmus Holgersson.

Slutresultatet i kvällens match blev alltså 2-1.