Per Gessle Foto: TT

Gessle sjuk – då får Ronneby den historiska avslutningskonserten

Uppdaterad
Publicerad

Per Gessles influensa gör att Gyllene Tider förlägger sin avslutningskonsert i Ronneby istället för att ha den stora finalen på Ullevi som planerat.

– Det är fantastiskt stort och jättehäftigt, säger Robin Åkerman, vd för Paraply produktion, som ikväll tvingades ställa in Gyllene Tiders konsert i Brunnsparken i Ronneby.

Paraply produktion hade räknat med att under fredagskvällen slå Gyllene Tiders gamla publikrekord på 11 800 personer i Ronneby.

– Men att vi nu får finalen och den sista konserten på svensk mark innan bandet fortsätter till Norge gissar jag kommer att innebära att vi slår publikrekordet med råge. Vi har tillstånd för 15 000 personer och det kommer att bli en historisk spelning den 6 augusti i Brunnparken, säger Robin Åkerman, som konstaterar att det finns inget dåligt som inte har något gott med sig.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.