Tre mål från Crandall räckte inte mot Södertälje. Foto: Bildbyrån/arkiv

KHK förlorade målrik match mot Södertälje

En målrik match mot Södertälje slutade med förlust för Karlskrona, trots hattrick av Justin Crandall. Matchen slutade 5-4.

Mindre än tre minuter in i första perioden satte Marcus Fagerudd hemmalagets första mål. Men bara en minut senare kvitterade Justin Crandall, som därefter gjorde Karlskronas andra mål.

I andra perioden kvitterade Södertäljes Marcus Oscarsson, och i fem mot tre-spel gjorde laget sedan 3-2. Karlskronas Viktor Liljegren kvitterade efter en passning från Matt Carey. Strax därefter kom Justin Crandalls tredje mål och perioden slutade 3-4.

Men Södertälje kvitterade och 13.47 in i tredje perioden gjorde Sebastian Dyk en sned passning inåt till Nicolai Meyer, som gjorde 5-4.

KHK ligger kvar på sjätte plats i tabellen.