KHK slog Vita Hästen på hemmaplan

Karlskrona HK visade sig för svåra att bräcka när de mötte Vita Hästen på hemmaplanen i Rosenholm. Slutställningen blev 4-1 till Karlskrona HK.

Efter förlusten mot Södertälje så fick Karlskrona HK uppleva medvind när de mötte Vita Hästen. Bortalagets enda mål blev också matchens första, när Simon Krekula sköt in 0-1 efter fyra minuter. Därefter kvitterade Nick Pageau efter tio minuter.

Matt Carey hjälpte Karlskrona HK att ta ledningen i andra perioden med 2-1. Och i tredje perioden sköt först Jørgen Karterud in 3-1 och Viktor Grahn satte 4-1 i tom kasse i slutminuterna.

Nästa match är på torsdag då KHK möter IK Oskarshamn borta.