Karlskronas Josef Ingman blev en av målskyttarna. Foto: Arkivbild Bildbyrån

KHK tappade ledningen i tredje perioden

Karlskrona vände från underläge till ledning i tredje perioden men tappade den efter två snabba mål av Oskarshamn. Matchen slutade 4-3 till hemmalaget.

Hemmalaget Oskarhamn tog ledningen i första perioden efter fyra spelade minuter tack vare Filip Sveningsson som satte 1-0. Sex minuter senare gjorde Sveningson ytterligare ett mål och första perioden slutade 2-0.

I andra perioden växlade Karlskrona HK upp och Viktor Liljegren satte 2-1. Matchens fjärde mål kom i den 46:e minuten av KHK:s Axel Sundberg. Några minuter senare tog Karlskrona ledningen genom Josef Ingman och med tio minuter kvar av matchen var resultatet 2-3.

Men snart skulle Oskarshamn vända spelet och ta ledningen med två snabba mål. Filip Sveningson jämnade ut resultatet med sitt tredje mål för kvällen och därefter satte Jesper Dalroth 4-3 till hemmalaget, vilket också blev slutresultatet.