Magnus Manhammar (S) Foto: SVT

Magnus Manhammar lämnar som S-ordförande

Uppdaterad
Publicerad

Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Magnus Manhammar kommer inte ställa upp för omval som ordförande för S i Karlskrona. Det skriver han på sin facebooksida.

Magnus Manhammar (S) har varit ordförande för Karlskronas S-kommun i fyra år. Den 31 mars har partiet sitt årsmöte, men då kommer Manhammar inte att stå till förfogande för omval.

– Mitt engagemang lokalt kommer finnas kvar och knappast i minskad styrka, men dock i ändrad form, skriver Magnus Manhammar på sin facebooksida.

Karlskrona

Under hösten kunde SVT Nyheter Blekinge berätta om de interna striderna i arbetarekommunen. Enligt källor i partiet så detaljstyrdes politiken och det fanns ett missnöje med hur partiet skött valrörelsen.

Magnus Manhammar själv sade i en intervju med SVT Nyheter Blekinge att han inte kände igen sig i bilden av partiet och att det är en del av demokratin att ha olika åsikter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Karlskrona

Mer i ämnet