Misshandel under natten – kvinna blödde från ansiktet

Publicerad

Polisen var på plats i centrala Karlskrona under lördagsnatten när patrullen observerade en kvinna som blödde från ansiktet. En man i 25-årsåldern, som var kraftigt berusad, greps och är nu misstänkt och polisanmäld för misshandel.

Det var vid klockan halv två som polispatrullen såg kvinnan, som är i 30-årsåldern, på Ronnebygatan i Karlskrona.

– Vi var där för ett annat ärende, men en kollega såg att hon hade spräckt ögonbrynet, informerar Patric Fors på polisens ledningscentral.

Kvinnan fördes till sjukhus av polisen och kunde där även förhöras. Det ska inte finnas några uppgifter om att tillhyggen har använts.

Polisen fick snabbt misstankarna riktade mot en man i 25-årsåldern som inledningsvis blev omhändertagen för fylleri. Han ska höras under söndagen och är misstänkt för misshandel.

Bråk på pizzeria

Tidigare under lördagskvällen fick polisen även ett larm om ett bråk på en pizzeria på Tredenborgsvägen i Sölvesborg. En man ska ha slagit två personer, där en man i 50 årsåldern ska ha blivit slagen och blött från ansiktet. Det finns inga uppgifter om att några tillhyggen använts, enligt polisen.

Den misstänkte hann lämna platsen i en taxi men kunde senare stoppas av polis.

– Mannen var väldigt berusad, men har nu anmälts för misshandel och skadegörelse, säger Patric Fors.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.