• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Foto: TT

Ove Molin lämnar KHK – flyttar till Gävle

Uppdaterad
Publicerad

Karlskrona HK:s huvudtränare Ove Molin lämnar klubben och går istället till Brynäs IF. Det beskedet kom under torsdagskvällen.

Det blev fyra säsonger för KHK:s huvudtränare Ove Molin men nu lämnar han klubben.

– Jag har haft fyra fantastiska år i Karlskrona med allt vad det innebär från hockey till att familjen har trivts otroligt bra. Vi har blivit väl omhändertagna från första till sista dag, säger Ove Molin i ett pressmeddelande.

Nu går han tillbaka till Brynäs IF igen.

– KHK är en otroligt varm och fin klubb med mycket hjärta. Detta är det tuffaste beslutet som jag har tagit i mitt arbetsliv.

I min nya tränarroll väntar helt andra arbetsuppgifter med mycket fokus på spelarutveckling vilket jag känner mig trygg med. Det känns lätt att hoppa in och en trygghet för familjen att ha säkrat framtiden i fyra år framöver, säger han.

Ove Molin värvades till Karlskrona våren 2015 från Brynäs IF för rollen assisterande tränare när SHL-avancemanget var avklarat. Efter en säsong i klubben tog han över rollen som huvudtränare och har lett laget fram till och med årets säsong.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.