• Viktigt meddelande:

Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Övertidsförlust för KHK efter vändning

Karlskrona HK fortsätter den negativa förlustsviten på bortaplan. Trots en tvåmålsledning efter nära halva matchen lyckades Västerås vända och vinna.

Karlskrona HK kom till Västerås med tre raka bortaförluster bakom sig. Länge såg det under onsdagskvällen ut att kunna vända. Med knappt halva matchen spelad hade KHK lyckats göra två mål. Men under fyra minuter i mitten av andra perioden gjorde Västerås både 1-2 och 2-2.

Matchen gick till förlängning, och där tog det 11 sekunder för Västerås att prickskjuta in segermålet, och ta hem extrapoängen.

Karlskrona HK ligger nu på sjätteplats i tabellen. Nästa match spelas på fredag mot Tingsryd på hemmaplan.