Foto: TT

Polis larmades till ett storbråk i Sölvesborg

Uppdaterad
Publicerad

Flera personer hamnade i bråk i centrala Sölvesborg under fredagskvällen. Enligt de initiala uppgifterna från polisen ska ett 20-tal personer ha varit inblandade.

Strax efter åtta på fredagskvällen larmades polisen till ett stort bråk på Järnvägsgatan i Sölvesborg där flera personer ska ha varit inblandade. Det ska ha handlat om två gäng som slogs med varandra.

– Jag vet inte exakt hur många det handlar om men det snackas om ett 20-tal personer, säger Calle Persson från polisens ledningscentral.

Ambulans till platsen

När polisen kom till platsen var en del av de inblandade i närheten men vad som har hänt är inledningsvis oklart.

– Vi har inte lyckats reda ut vem som har gjort vad än och har inte fått så mycket hjälp av målsägandena än, säger Calle Persson.

Ett flertal anmälningar om misshandel har upprättats och två personer har avlägsnas från platsen. En person är också misstänkt för skadegörelse, troligen för att ha kastat en sten på en bil.

Ambulans skickades också till platsen för omplåstring för några av de inblandade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.