Josef Ingman, en av nyckelspelarna bakom segern Foto: Bildbyrån/Arkiv

Stor seger för KHK

KHK gick segrande ur kvällens match mot Södertälje. Det blev en målrik match som slutade 7-3 till Karlskrona HK.

Det blev en drömstart för Karlskrona HK i som i kväll tog emot Södertälje i hockeyallsvenskan. Bara tre minuter och 25 sekunder in i den första perioden tog Karlskrona ledningen genom Joseph Jonsson.

Efter första perioden stod det 2-1 till Karlskrona, som under kvällens match hade 2150 personer på plats i arenan.

Ledningen höll sig sedan genom hela matchen. 16 minuter in i andra perioden gjorde Josef Ingman 5-3 till Karlskrona. Och nio minuter in i den tredje perioden sattes ytterligare ett mål av KHK, då av Axel Sundberg.

Och inte tog det slut där heller. Mikael Kurki satte Karlskronas sjunde mål med bara minuter kvar av matchen.

Slutresultatet blev tillsist vinst för KHK med 7-3.