Frölundas Christoffer Ehn i kamp med Karlskronas Kristoffer Söder. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Storförlust för KHK mot Frölunda

Det blev storförslut för KHK mot Frölunda i Scandinavium på torsdagskvällen. Carl Persson stod för KHK:s enda mål.

Den första perioden gick mot sitt slut när Mike Weber slängde in pucken mot Karlskronamålvakten Johannes Jonsson. Där höll sig Frölundas Friberg framme och gjorde matchens första mål.

Knappt halvvägs in i mittenperioden kom mål nummer två från samma spelare.

Ryan Lasch ökade till 3-0 och Victor Olofsson gjorde sedan matchens sista mål för Frölunda.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Karlskrona genom Carl Persson och satte därmed också slutresultatet, 4-1 till Frölunda.