• Viktigt meddelande:

    Det brinner i en träningsanläggning i Slottsskogen i Göteborg med kraftig rökspridning i området. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer om händelsen här

Flera bilar i olycka på E22 utanför Karlshamn

Publicerad

En olycka med flera fordon inblandade har inträffat på E22 öster om Karlshamn. En bil körde in i ett vajerräcke och en bil blev påkörd bakifrån.

Det är ännu oklart hur många bilar som var inblandade i krocken, som inträffade utanför Karlshamn vid 13.15-tiden på lördagen. Enligt räddningstjänsten rör det sig om 2-3 bilar.

En av bilarna ska ha kört in i vajerräcket och en bil ska ha blivit påkörd bakifrån. Totalt sex personer var inblandade i de olika bilarna. Alla personer var ute ur fordonen när räddningstjänsten kom till platsen. Det är ännu oklart om någon behövde uppsöka vård eller fick föras till sjukhus efteråt.

Olyckan påverkade trafiken på sträckan under lördagseftermiddagen. Vägen var först avstängd ungefär en timme, därefter var det begränsad framkomlighet i östergående riktning mot Kalmar, då en av bilarna behövde bärgas.

Vid 14.20 meddelar Trafikverket att det åter är full framkomlighet på sträckan.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer