Mjällbys sportansvarig Jonas Andersson, Theophilus ”Theo” Ola, klubbchef Jörgen Martinsson och Nana Sechere, Theophilus Olas agent. Foto: MAIF

Byte på mittfältet i Mjällby AIF

Uppdaterad
Publicerad

Mjällby AIF har gjort klart med Theophilus Ola. Han tar över på mittfältet när Kwame Bonsu lämnar för Gefle IF.

I dag stod det klart att Mjällby har skrivit kontrakt med offensiva mittfältaren Theophilus ”Theo” Ola. Han kommer ursprungligen från London och började som 20-åring att träna med Tottenhams akademi.

Sedan ett tag tillbaka har han tränat med MAIF och spelade med laget mot Nottingham Forest i helgens vänskapsmatch. Han gjorde så bra ifrån sig att han erbjöds ett kontrakt på 1,5 år med klubben, som han har tackat ja till.

Bonsu lämnar klubben

I dag stod det också klart att mittfältaren Kwame Bonsu har skrivit kontrakt med Gefle IF för 2,5 år. Han har tillhört Mjällby de senaste två säsongerna och har gjort två mål för laget den senaste säsongen.

För närvarande ligger Mjällby sist i superettan och har endast åtta poäng.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.