”Det är jätte tungt och drabbar Malungsbygden enormt”, säger Lars Bälter kommunikationsansvarig Svenska Dansbandsveckan. Foto: Dansbandsveckan 2015/Patrik Qvicker

Dansbandsveckan i Malung ställs in: ”Lägger allt krut på 2022”

Uppdaterad
Publicerad

På grund av pandemin och eventuella restriktioner sommaren 2021 blir det ingen Dansbandsvecka i Malung i år.

“Det råder fortfarande stor osäkerhet kring tidsplanen för vaccineringen mot coronaviruset och vilka begränsningar och restriktioner som kommer att gälla under sommaren 2021“, meddelar Lars Bälter, kommunikationsansvarig för Dansbandsveckan i ett pressmeddelande.

Dansbandsveckan som normalt hålls i Malung kan inte genomföras med restriktioner och begränsningar, därför har man valt att ställa in årets uppsättning och fokusera på nästa år i stället. 

Dansbandsveckan

“Sedan lägger vi allt fokus och krut på 2022. Vi har redan en plan på hur vi ska utveckla och öka intresset för Dansbandsveckan hos våra dansgäster med 35-årsjubileum och allt“, säger Lars Bälter.

Sen kommer en digital Dansbandsvecka genomföras under vecka 29 i någon form.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dansbandsveckan

Mer i ämnet