• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Flera ärenden av misshandel i Dalarna – män gripna i Djura och i Älvdalen

Uppdaterad
Publicerad

Natten mellan fredagen och lördagen har polisen omhändertagit flera personer till följd av kraftig berusning och även gripit två män i två olika ärenden för misstänkt misshandel.

En man i 25-årsåldern greps under lördagsmorgonen misstänkt för misshandel efter ett slagsmål i en lägenhet i centrala Älvdalen där en annan yngre person i 20-års åldern varit inblandad.

Händelsen inträffade strax innan midnatt och där målsägande fått uppsöka vård på akuten i Mora. Polisen kunde senare under natten gripa den misstänkta mannen.

Bråk mellan flera personer

Kort därefter, vid klockan 00:37, fick polisen in samtal om ett större slagsmål i en bostad i Djura, utanför Leksand.

Enligt polisen ska det finnas åtminstone två målsägande och där har en man i 40-års åldern gripits – och sedan anhållits – misstänkt för misshandel, olaga hot och skadegörelse.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.