Hockey: Seger för Leksand

Leksand vann första play off-matchen mot Oskarshamn.

Leksand tog emot Oskarshamn hemma i Tegera och matchen slutade  5 – 4    (1-1), (0-1), (3-2), (1-0)

Drygt tolv minuter in i tredje perioden ledde Leksand med 4-2. Knappt två minuter senare reducerade Oskarshamn till 4-3 och när det var dryga minuten kvar av matchen kvitterade gästerna till 4-4.  Matchen avgjordes sedan i förlängning.

Leksands mål gjordes av Johan Porsberger, Daniel Pietta 2, Oskar Lang och Patrick Mcnally,

Leksand spelar play off till direktkval mot Oskarshamn. Det är bäst av tre matcher som gäller. Vinnaren får spela direktkval till SHL mot Mora, där är det bäst av sju matcher som gäller.