KAIS Mora om finalen mot Täby

Uppdaterad
Publicerad

På lördag möts KAIS Mora och Täby i damernas final i innebandy i Globen. För forwarden Louise Wickström, numera i KAIS Mora men tidigare i just Täby, kan det bli karriärens andra SM-guld i karriärens allra sista match.

Det blir sjätte raka SM-finalen för KAIS Mora när laget möter Täby i Globen på lördag. Senast klubbens damer tog SM-guld var säsongen 2014/2015. Nu är laget oerhört optimistiska inför lördagens final.

– Vi har slipat på detaljerna och vi känner oss otroligt starka i år och det är det som kommer att avgöra, vi kommer att vinna guld, säger forwarden Malin Alkelöw som leder den interna skytteligan med 33 mål i 23 matcher.

– Det kommer att bli jämnt och det kommer att bli tufft, den som minimerar sina misstag kommer att vinna. Men vi har en bra känsla, fortätter Alkelöw.

I klippet ovan berättar forwarden Louise Wickström om känslorna inför finalen där hon ställs mot sina föredetta lagkamrater i Täby i sin sista match i karriären.

Tränaren Robert Jonsson inför finalen — ”Tjejerna har bestämt sig”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.