Man gripen i Ludvika – misshandlade kvinnor med träpåk

Uppdaterad
Publicerad

En man i 30-årsåldern greps i Ludvika sent på fredagskvällen misstänkt för grov misshandel efter att ha misshandlat två yngre kvinnor med en slags träpåk, enligt uppgifter till polisen.

De tre inblandade uppges ha varit på en gemensam fest under kvällen. Vad som sedan hände är ännu oklart. Mannen har inte kunnat höras på grund av berusning.

– Han är misstänkt för att ha misshandlat två kvinnor med ett tillhygge – ett basebollträ-liknande. Nån form av träpåk är tagen i beslag, säger Johan Wallenius, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Händelsen inträffade vid 23-tiden på en adress utomhus i Ludvika. Det är oklart vilka skador kvinnorna fått, bägge är i 20-årsåldern. En ambulans skickades till platsen, men det finns inga uppgifter om huruvida någon av de misshandlade åkte med därifrån.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.