Under en tidig morgonpromenad för några veckor sedan möttes Gunilla Ågren Håll av den här soluppgången. Foto: Gunilla Ågren Håll.

Månadens bild: Gryning över Borlängeåker

Uppdaterad
Publicerad

Vid varje månadsskifte utlyser vi på SVT Dalarna en fototävling där ni får skicka in era bilder från Dalarna. Två finalister duellerar i en omröstning på Instagram, där har ni korat Gunilla Ågren Håll till april månads vinnare.

Grattis Gunilla! Vill du först berätta var och när bilden är tagen?

– Den är tagen vid Färjegårdarna i Borlänge i mitten av mars vid halv sju-tiden en morgon i mitten av mars, berättar Gunilla Ågren Håll.

Månadens omslagsbild

Är du en morgonpigg person?

– Ja, jag och en kompis tar en morgonpromenad innan jobbet varje morgon med start klockan 6. Men det är mest jag som fotograferar.

Vad använder du för utrustning?

– Jag har min mobilkamera – det är så bra för att den har jag alltid med mig.

Du tog bilden som fick pryda vår Facebooksida även under mars – fortsätter du att skicka in bilder för att jaga tre vinster i rad tror du?

– Ja jag får väl kanske göra det – jaga ett hattrick om de fortsätter att rösta på mig, svarar Gunilla med ett skratt.

Tack till alla som skickade in bilder, och ett hedersomnämnande till Maja Gjervaldsaeter vars bild på en brygga ställdes mot Gunillas gryningsbild i finalomröstningen.

Foto: Maja Gjervaldsaeter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet