”Morgonens soluppgång över Dalälven i Borlänge” röstades fram som månadens vinnare. Foto: Gunilla Ågren Håll

Månadens bild: Morgon vid Dalälven segrade i finalen

Uppdaterad
Publicerad

Vinnarbilden som ska pryda vår Facebooksida i oktober har utsetts. Gunilla Ågren Håll tog bilden under sin morgonpromenad längs Dalälven.

Med bred marginal röstade följarna av vårt instagramkonto fram bilden ovan som månadens bild. Gunilla Ågren Håll har tidigare tagit sig till final men det här är första gången hon vinner.

– Vad kul! Jag är alltid ute och tar en morgonpromenad innan jag åker till jobbet och då har jag mobilen med mig och brukar fotografera en del. Den här gången hade jag tur och fick uppleva en vacker soluppgång, säger Gunilla Ågren Håll.

Månadens omslagsbild

I finalen ställdes hennes bild mot den här magnifika utsikten som Roger Lindgren fotograferat:

”Bilden togs den 6:e september under en utflykt som jag och min flickvän gjorde till berget Storsnäll i Älvdalen. Utsikten från toppen ut över Älvdalsskogarna var precis så fantastisk som den kan vara en vacker höstdag.” Foto: Roger Lindgren

Vi tackar Gunilla, Roger och alla andra som skickat in sina bidrag till tävlingen!

Vi ser fram emot nästa månadskifte och era fina bilder.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet