”Mysiga ljus tycker jag om att fota men jag är ingen fotograf. Jag är en glad telefonanvändare kan man säga” Foto: Karin Jonsson

Månadens bild: Natthimmel över Runn

Uppdaterad
Publicerad

Vid varje månadsskifte utlyser vi på SVT Dalarna en fototävling där ni får skicka in era bilder från Dalarna. Två finalister duellerar i en omröstning på Instagram, där har ni korat Karin Jonsson från Säter till juli månads vinnare.

Stort grattis till vinsten Karin! Hur känns det?

– Det känns fantastiskt roligt!

Månadens omslagsbild

Kan du berätta var och när bilden är tagen?

– Jag tog den i slutet på maj och min son hade gift sig. Det var första dagen med fint väder efter en period med regn. Bilden är tagen runt midnatt, det var otroligt ljus hela kvällen man var alldeles lyrisk.

Tycker du om att fotografera?

– Mysiga ljus tycker jag om att fota men jag är ingen fotograf. Jag är en glad telefonanvändare kan man säga.

Du tog bilden som kommer pryda vår Facebooksida under juli –  kommer du fortsätta att skicka in bilder?

– Får jag tog på något mer kommer jag nog skicka.

Tack till alla som skickade in bilder, och ett hedersomnämnande till Gunilla Ågren Håll vars bild solen som tittar fram ur mogondimman i Borlänge ställdes mot Karin Jonssons bild i finalomröstningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet