Emelie Wibron, IKSU, och Malin Andréason, Mora, under tisdagens upptaktsträff för Svenska superligan och landslagssäsongen 2017/18 med Svensk Innebandy. Foto: Janerik Henriksson / TT

Mora och Falun topptippas

Uppdaterad
Publicerad

Iksu vann superligan med Mora som tvåa. På herrsidan vann Falun. Tränarna tror att båda lagen slutar i topp även efter denna säsong, som snart drar i gång.

När tränarna tippar hur det ska gå den kommande innebandysäsongen är det inte oväntat Iksu och Mora i topp på damsidan. Warberg och nykomlingen Telge får svårt att klara sig kvar i högsta serien, enligt tränarna.

Börjar kommande helg

På herrsidan var det Falun och Växjö i topp i serien och i SM-final den förra säsongen. I år tror tränarna att SM-vinnande Falun vinner superligan med fjolårstrean Mullsjö som tvåa. I botten hamnar nykomlingarna Jönköping och Örebro, tror tränarna.

Damernas säsong sätter igång den kommande helgen, herrarnas en vecka senare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.