– Vi försöker kartlägga den här helgen och de kritiska timmarna under natten mellan fredag och lördag, säger Thomas Hellgren chef på Borlängepolisen. Foto: Anders Hansson

Efter mordet i Borlänge: Polisen kartlägger offrets sista timmar i jakten på gärningsmän

Uppdaterad
Publicerad

Ännu är ingen gripen men polisen säger att de bedriver ett intensivt arbete med att få fatt i den eller dem som orsakade den 18-årige ynglingens död. – Vi försöker kartlägga den här helgen och de kritiska timmarna under natten mellan fredag och lördag, säger Thomas Hellgren chef på Borlängepolisen.

För att få en bättre bild av vad som kan ha hänt, vem som kan ligga bakom och vad som kan vara motivet ber polisen allmänheten om hjälp med uppgifter från centrala Borlänge under natten mellan fredag och lördag.

Hittills är polisen mycket sparsam med att själv berätta vad de vet eller inte vet, men de ställer ändå upp på en intervju för Svt Nyheter Dalarna där de beskriver polisens arbete just nu.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Casperfallet – 18-åring död i Borlänge

Mer i ämnet