Tävling: Ditt foto kan bli vår nya omslagsbild

Publicerad

Det är dags att byta toppbild på vår Facebook-sida. Har du tagit månadens omslagsbild? Skicka in den till oss i så fall!

Nu har du chans att få din bild utsedd till månadens bild. Mejla fotot till oss på dalarna@svt.se med dina kontaktuppgifter och berätta gärna var, hur och varför du tog bilden.

Vi utser vinnaren med hjälp av en omröstning på vårt instagramkonto (@svtdalarna), så följ oss där för att göra din röst hörd!

Vinnaren av tävlingen får en liten present på posten.

Observera att bilden ska vara i liggande format för att fungera som omslagsbild.

Skriv ditt namn och en förklarande bildtext när du skickar in bilden. Vi vill mycket gärna veta när och var fotot är taget. Skriv även adress till fotografen så vi kan skicka en eventuell present.

Bilden ska vara bifogad i mejlet som JPG eller PNG och helst 1280x720px stor med minst 72 dpi.

Tänk på att använda bilder i liggande format för att passa som omslagsbild.

När du skickar bilden till tävlingen så upplåter du bilden för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda den i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilden, om just din bild blir det vinnande bidraget.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet