Det var både höstigt och soligt när Roger var på tur påväg till Nipfjället och lyckades fånga en vacker Städjan på bild. Foto: Roger Göstasson

Vinnaren av Månadens bild: Städjan i strålande solsken

Uppdaterad
Publicerad

44-åriga amatörfotografen Roger Göstasson kan stolt kalla sig för vinnare idag när han vunnit SVT Nyheter Dalarnas tävling Månadens bild. Hans bild kommer pryda vår Facebooksida hela november.

– Det här känns helt fantastiskt och det är ju kul att man når någonstans med de fotona man tar, jag är ju bara amatör. Jag inspireras av naturen och försöker fånga alla ögonblick och det vid Städjan var ett sånt, säger Roger Göstasson till SVT Nyheter Dalarna.

Rogers bild vann mot en annan tjusig sådan, fotad av Gunilla Ågren Håll, som vann förra månadens tävling.

Tack till alla som skickat in så fina bilder denna gång (och ett extra stort tack och grattis till Roger Göstasson). Vi önskar er andra bättre lycka nästa gång, för vid månadskiftet november/december utser vi en ny vinnare! Så fram med kameran!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Månadens omslagsbild

Mer i ämnet