Flera fall av misshandel i Hudiksvall – en misstänkt gärningsman

Publicerad

Polisen rapporterar om två fall av misstänkt misshandel i Hudiksvall. En inträffade vid solbryggan, där en man ska ha fått motta flera slag, och en på Köpmanberget några timmar senare där en annan man ska ha blivit slagen i ansiktet.

Under lördagskvällen, vid 22-tiden, larmades polis till en misshandel vid solbryggan i Hudiksvall. Det var ett bråk som hade uppstått mellan en man och några andra killar och en av dem ska ha utdelat flera slag mot mannen.

När polispatrull anlände till platsen fanns den misstänkta gärningsmannen inte kvar, men polisen förhörde vittnen och har upprättat en anmälan om misshandel. Mannen ska inte ha behövt uppsöka sjukvård.

Ungefär fyra timmar senare, strax innan klockan två på natten, larmades polis till Köpmanberget i Hudiksvall. Där ska en man i 25-årsåldern ha gett en jämnårig man ett knytnävslag i ansiktet.

Mannen är nu misstänkt för misshandel och ringa narkotikabrott då polispatrullen upplevde att mannen brukat narkotika.

Den slagne mannen behövde inte sjukvård.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.