Olyckor i trafiken – besvärligt väglag i länet

Publicerad

14:30

Singelolycka efter väg 83 mellan Stråtjära och Tönnebro, vid Hunbosjön.  En personbil  ska ha kört av vägen. Inga uppgifter om personskador.

Just nu stor påverkan på trafiken vid olycksplatsen, enligt Trafikverket. Vägen beräknas vara fullt framkomlig vid 15:30 på söndagseftermiddagen.

11:50

En buss har kört in i en personbil enligt det första larmet som kom till till SOS. Det är på E4 vid Bergby norr om Gävle, i södergående riktning.

Ett 20-tal passagerare fanns i bussen, men inga allvarligare skador enligt ambulanspersonal, ute i annat ärende, som kom till platsen strax efter olyckan. Enligt ambulanspersonalens bedömning så räckte det med att skicka en ambulans till platsen.

Båda fordonen kunde lämna platsen för egen maskin.

11:10

E4 norr om Hagsta har en personbil kört av vägen i södergående körfält. Oklart om någon person har skadats. Störningar i trafiken rån trafikplats Tönnebro till Axmartavlan i rikting mot Gävle/Uppsala, fram till klockan 12, enligt Trafikverket.

10:00

Bil i diket efter att föraren väjt för annat fordon som hamnat i snövallen. Väg 45 strax söder om Noppikoski, o nordvästra Hälsingland Ingen person skadad .

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer