Foto: TT

Bil körde genom rondell och hamnade i diket

Uppdaterad
Publicerad

Det har varit en relativt lugn natt i Hallands midsommartrafik. Den enda olycka som registrerades var en singelolycka på Tjärbyvägen i Laholm.

Larmet inkom vid 1-tiden på natten och enligt Räddningstjänsten i Halmstad var det en personbil som tagit fågelvägen över en rondell och hamnat i diket. Det ska dock inte rört sig om någon allvarlig olycka.

Under morgonen, strax innan klockan 7, inträffade en annan singelolycka. Denna gång på väg 939 i Kungsbacka. En bil körde av vägen men det ska inte vara allvarligt då samtliga personer kunnat ta sig ut ur fordonet på egen hand.

Fördes till sjukhus

Sammantaget en relativt lugn natt och morgon. Det såg annorlunda ut under torsdagskvällen. Klockan 19.41 inträffade en olycka vid Olofsdal i Halmstad kommun. Två bilar kolliderade vid Kustvägen i höjd med Särdals kvarn räddningstjänst, polis och ambulans fick åka dit.

Två personer var inblandade i olyckan, varav en man hade smärtor i sina knän. En kvinna fick hjälpas ut ur fordonet av räddningstjänsten. Båda fick föras till sjukhus.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.