Klicka på klippet för att höra Carolina Levinssons hyllningslåt till hennes pappa Kurt Levinsson. Foto: Alexandra Nordwall/SVT

Carolinas hyllning till pappa Kurt: ”Han är en riktig fighter”

Uppdaterad
Publicerad

Carolina Levinsson från Kungsbacka har skrivit en hyllningslåt till sin pappa Kurt Levinsson, där budskapet är att det är viktigt att fortsätta kämpa trots motgångar i livet – och nu hoppas hon att fler kan dra nytta från låten, särskilt under pandemin.

– Han har haft det väldigt tufft i många år med sjukdomar, och under tidens gång växte det fram att låten faktiskt också kan inspirera andra – inte minst nu i coronatider, säger Carolina Levinsson.

Kurt Levinsson har haft mycket otur de senaste 20 åren. Så fort han har blivit frisk från en sjukdom så har nästa kommit. Han har bland annat brutit nacken, varit förlamad och under en tid förlorat talet.

Nu är han på god väg att bli frisk igen och i klippet beskriver han hur han har gjort för aldrig ge upp och fortsätta kämpa. I klippet finns även smakprov ur Carolina Levinssons låt och musikvideo ”Fighter 1960”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.