Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Nu under coronakrisen kanske allt känns som upp- och nervända världen. Vi på SVT nyheter Halland vill därför se hur er vardag ser ut i dessa märkliga tider. Foto: SVT

Dela dina bilder och filmer av din ovanliga vardag i Hallands län

Uppdaterad
Publicerad
Vi befinner oss just nu i en både ovanlig och orolig tid, där coronakrisen påverkar vår vardag på olika sätt i Halland. Vi på SVT Nyheter Halland vill gärna berätta era historier från vardagen.

Därför vill vi nu få in era videoklipp på hur dagarna ser ut för er som kanske behöver arbeta på ett nytt sätt, får tänka om kring hur man håller kontakt med vänner och familj eller helt enkelt vill berätta om livet i er nya ovanliga vardag. 

Vill du hjälpa oss?

Så fotar du i ”liggande” format
  • Filma dig själv och din vardag – gärna i liggande format (se bild), mejla videon till halland@svt.se.
  • För större filer kan du använda tjänsten Wetransfer. Klicka på den här länken i din mobil eller dator, följ instruktionerna för att ladda upp dina filer och skicka dem sedan till halland@svt.se.
  • Skriv ditt namn och en förklarande bildtext när du skickar in materialet. Gärna datum och plats, och telefonnummer så vi kan nå dig.
  • Fotografens namn

Du som filmar ansvarar för att informera människor som förekommer i videon att du avser skicka den till SVT, så att det är okej för dem.

När du skickar bilder så upplåter du dem för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilder. Här kan du läsa mer om våra bildvilkor.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

En ovanlig vardag - Halland

Mer i ämnet