Falkenbergs FF tackar publiken efter segern hemma mot Jönköping Södra. Foto: Privat

Falkenberg ett steg närmare Allsvenskan

Genom att besegra Jönköping gick Falkenbergs FF under söndagen upp i serieledning i Superettan.

Det blev en mållös första halvlek när tvåan i Superettan, Falkenberg, mötte tiondeplacerade Jönköping Södra hemma på Falcon Alkoholfri Arena.

Men i början av andra halvlek tog Chisom Egbuchulam vara på en försvarsmiss och kunde sätta dit 1-0 till Falkenberg. Med bara minuter kvar av matchen fick Erik Pärsson straff för Falkenberg. En straff han själv slog in. Det var också resultatet vid fulltid.